Innovációs díjban részesült FuranFlex termékével a Kompozitor Kft. 

Címlap

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2016. évi Innovációs Díjában a Kompozitor Műanyagipari Fejlesztő Kft. részesült a FuranFlex, nagy hő- és korrózióállóságú flexibilis műanyag béléscső rendszer kifejlesztéséért és forgalmazásáért.

Az ünnepélyes díjátadására a Parlament Felsőházi Termében került sor 2017. március 29-én. Az eseményen a zsűri munkájáról Pálinkás József, NKFIH elnök, a bírálóbizottság elnöke tartott tájékoztatást. A díjátadást parlamenti fogadás követte.

A Magyar Innovációs Szövetség által alapított, a Magyar Innovációs Alapítvány által meghirdetett díjat az az intézmény, illetve vállalkozás kapta, amely az elmúlt évben a legnagyobb jelentőségű, nagy hasznot hozó innovációt valósította meg. A szervezők tájékoztatása szerint a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázatra 38 pályázatot adtak be olyan sikeres magyar vállalatoktól, amelyek fejlesztéseik eredményeként sokmilliárdos többletbevételt és számottevő foglakoztatás növekedést értek el az elmúlt évben. Közülük került ki az év hét kiemelt díjazottja.

 

Szépvölgyi Zsolt, Kompozitor kereskedelmi igazgató, Kecskeméthy Géza, Kompozitor tulajdonos, ügyvezető igazgató, Pálinkás József, az NKFI Hivatal elnöke, Dr. Łuszcz Viktor, az SZTNH elnöke

 

   

 

 

Posted in Others and tagged , .
Published by Zsolt Szépvölgyi working at Kompozitor in Hungary